Rakenna sinäkin verkkosivustosi ePohjanmaa-alustalle

 
  Etusivu > Matkailu
På svenska | In English
Työkalut
Suurenna teksti Tulosta sivu
Sivukartta

Vieraile Pohjanmaalla

Viehättävät puutalokaupungit, karun kaunis Merenkurkun saaristo, kapeat rannikkotiet, puhdas luonto, maaseudun rauha, kaupungin syke... Tässä ainekset, jotka tekevät Pohjanmaasta tutustumisen arvoisen paikan. Yritteliäät, rehdit ja toimeksi panevat pohjalaiset pitävät sinusta hyvää huolta vierailusi aikana.

Hemmottele itseäsi kylpylöidemme virvoittavissa altaissa, nauti puhtaista ja tuoreista pohjalaisista herkuista notkuvien pöytien äärellä. Tai lähde unohtumattomalle saaristoristeilylle upeaan Merenkurkun saaristoon, saaristoon joka kasvaa koko ajan maankohoamisesta johtuen.

Pohjanmaalta löydät kulttuurin taideaarteita: taideteokset tarjoavat modernia ja perinteistä silmänruokaa. Arkkitehtuurin kauneuden koet pohjalaiskaupungeissa, unohtamatta musiikin ja teatterin kultajyviä. Useat laadukkaat musiikkitapahtumat tuovat kansainväliset artistit korviesi ulottuville. Katso ajankohtaiset tapahtumat Pohjanmaan tapahtumakalenterista.

Luonto on tärkeä pohjalaisille, ja siitä pidetään täälläpäin hyvää huolta. Useat retkipalvelut, vaellusreitit, luontopolut, hyväkuntoiset tiet, sillat ja lautat tarjoavat helpon ja kätevän tavan tutustua pohjalaiseen kulttuurimaisemaan – olitpa sitten matkalla patikoiden, pyörällä, veneellä tai autolla. Elävän saariston ja maaseudun ansiosta palvelut ja majoituspaikat ovat aina lähelläsi.

Tervetuloa viihtymään Pohjanmaalle!

Lisää tietoa Pohjanmaan tarjoamista mahdollisuuksista löydät Pohjanmaan Matkailun sivuilta.